Nieuws

Nieuws

Er is op dot moment geen recent nieuwss

Reparatie

Stadsfiets, kinderfiets, elektrische fiets, mountainbike, racefiets of scooter? Wij repareren ze allemaal. Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat u snel en veilig weer op pad kunt. Wij proberen de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Is de fiets of scooter ergens anders gekocht? Dat is geen enkel probleem, ook dan bent u welkom bij ons.

Vakbekwaam team

Wij hebben een uitstekend en vakbekwaam team van onderhoudsmonteurs. Ze staan dagelijks voor u klaar om al het nodige onderhoud aan uw fiets uit te voeren. Snel, vakkundig en betrouwbaar; daar streven we naar! Een leenfiets nodig? Die is bij ons uiteraard gratis!

Onderhoud

Laat altijd een eerste servicebeurt uitvoeren! Zorg daarnaast ook voor jaarlijks onderhoud. Goed onderhoud is niet alleen van belang voor het fietsplezier, maar ook voor het behoud van de garantie op uw fiets of scooter.

Ophaalservice

Dankzij onze ophaalservice hoeft u niet met een defecte fiets of scooter aan de hand naar ons toe te lopen, een lift te regelen of deze in uw auto te stoppen met kans op beschadiging. We halen de tweewieler bij u op, bijvoorbeeld thuis of op uw werk.

VAKBEKWAAM

DEALER VAN