FIETSEN & E-BIKES

ONS AANBOD

U heeft de keuze uit verschillende fietsen in allerlei soorten, maten, kleuren en prijsklassen, voor zowel dames als heren en van de beste merken. In ons assortiment vindt u elektrische fietsen, stadsfietsen, lifestyle fietsen (zoals de transportfiets, moederfietsen en omafietsen), kinderfietsen, toerfietsen en sportieve fietsen (zoals de racefiets, crosshybride en mountainbike). De keuze van de beste fiets hangt af van uw wensen en het gebruik van de fiets.

Stadsfietsen

Stadsfietsen zijn echte allrounders. Klaargestoomd voor alle dagelijkse uitdagingen. Dat vraagt om fietsen die comfortabel en betrouwbaar zijn. Maar die ook sportief, licht, compact en veelzijdig zijn. En veilig niet te vergeten.

Kinderfietsen

Jong geleerd is oud gedaan. Dat geldt natuurlijk ook voor het leren fietsen! En op een oude fiets moet je het leren. Maar kunnen onze kinderen eenmaal fietsen? Dan gunnen we ze alleen de allerbeste kinderfietsen.

E-Bikes

Niet meer weg te denken in Nederland: de elektrische fiets. En terecht! Met de trapondersteuning bedwingt u moeiteloos elke heuvel of tegenwind en legt u moeiteloos grotere afstanden af. U pakt daarom ook sneller de elektrische fiets in plaats van de auto. Hartstikke gezond dus!

Tweedehands fietsen

Op zoek naar een betaalbare fiets, maar wel met onze vertrouwde kwaliteit? Kies dan voor een van onze gebruikte fietsen. Want ook voor tweedehands fietsen bent u bij ons aan het juiste adres.

Op aanvraag

Hebben wij u fiets even niet in de showroom, geen probleem. Wij leveren alles op aanvraag! Heeft u vragen over een specifieke fiets? Bel ons dan gerust. Of kom naar onze winkel om de fiets te bekijken of te proberen!

Fietsaccessoires

Fietsaccessoires moeten handig zijn, maar ook passen bij u en uw fiets. Denk aan een praktische fietstas of een klinkende fietsbel. Alles om u fiets nog praktischer of gewoon mooier te maken. Of u nu zoekt naar een fietspomp, een handige fietsdrager of een veilig, goedgekeurd kinderzitje, wij helpen u met het maken van de juiste keuze.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

VERHUUR & OPHAALSERVICE

Fiets- en scooterverhuur

Wist u dat u bij ons ook fietsen en scooters kunt huren? Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Gratis Ophaalservice

Dankzij onze ophaalservice hoeft u niet met een defecte fiets aan de hand naar ons toe te lopen, een lift te regelen of deze in uw auto te stoppen met kans op beschadiging. We halen de fiets gratis bij u op, bijvoorbeeld thuis of op uw werk.

DEALER VAN