Scooters

ONS AANBOD

Officieel dealer

Een nieuwe scooter kopen? Wij zijn officieel dealer van talloze bekende scootermerken. Als officieel dealer van BTC, AGM, Vespa, Piaggio, Turbho, IVA vindt u bij ons altijd uw favoriete scooter. Ook voor een scooter van Sym, Kymco, Peugeot, Yamaha kunt u bij ons terecht.

Onderhoud & Reparaties

Naast de verkoop van scooters hebben wij een zeer uitgebreide werkplaats voor al het onderhoud en reparaties aan uw bromfiets of snorfiets. Met onze huurscooter en ophaaldienst proberen wij het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Met scherpe werkplaats tarieven, geschoold personeel en onze unieke werkplaatsgarantie vindt u geen betere partner voor uw scooter. U kunt bij ons terecht met alle merken scooters. Wij staan voor u klaar!

Ook bij pech staan wij voor u klaar!

Altijd vervelend als uw scooter stuk gaat of een lekke band rijdt. Wat dan? Bel ons en wij staan voor u klaar. Staat uw scooter op uw werk, thuis, op school of waar dan ook? Tegen een kleine vergoeding halen wij de scooter op en gaan ermee aan de slag! Vertel ons waar we de scooter moeten ophalen en wij plannen hem in. Of - indien mogelijk - halen we hem meteen op.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

DEALER VAN

Scroll to top